top of page

Mijn Muziek:

 

Hieronder vind je diverse liedjes van mijn verschillende bands door de jaren heen: Singersongwriterduo Toadstool, Meidenrockband Dolores, Nedercountry Henk Wilmans en Singersoundscapes van Tijgerlelie.
De vreemde eenden in de bijt zijn "When the evening falls" een eenmalige opname voor Brennan Heart van 2000, en "Billboards"; opgenomen met Ferdy Lancee (VOF de Kunst en Gare du Nord) voor het Rockacademy album met de beste liedjes van dat jaar.

Wie is Emily ?

 

 

Ik ben al mijn hele leven aan het zingen. Het zingen zit in mijn bloed.

Als peuter begon ik met opa’s stok als microfoon, en na een tijd zingen in het lokale kerkkoor mocht ik op mijn 8e "Stille Nacht" zingen in mijn eentje voor een bomvolle kerk.

Ik begon te zingen in bandjes op mijn 14e. Toen begon ik ook met het schrijven van liedjes op mijn vaders gitaar. 

Na vele uren in repetitieruimtes, optredens in de jongerensoos en bandwedstrijdjes begon het besef te komen dat ik hier echt meer mee wilde doen, maar hoe?

Tijdens mijn studie scheikunde heb ik auditie gedaan voor de Rockacademie en werd aangenomen. Vijf geweldige jaren heb ik daar gestudeerd en ben nu, ruim 10 jaar later, volop bezig als zangeres, songwriter en Zangcoach.

 

Ik heb mijn eigen lespraktijk in Houten, met leuke leerlingen en fijne collega’s om me heen van het Houtens Muziek Collectief. 

Meer informatie over mijn lespraktijk kun je hier vinden:

De Zangstudio

 

Daarnaast laat ik mij niet weerhouden om nog in verschillende bands te zingen en liedjes te schrijven over alles wat mij bezighoudt.

 

Ik heb inmiddels veel van mijn muziek uitgebracht op Spotify.

 

Live speel ik ingetogen en grillige songs in het Nederlands, met af en toe een mooie cover in het nederlands of in het Engels. 

 Neem contact met me op voor meer informatie!

 

 

 

bottom of page