top of page

Over het  Zangcafe

Zangcafe - 3x per jaar - Studio Stage Lang Schaft Houten

Zangcafe, klinkt leuk maar eh.. Wat moet ik me erbij voorstellen?

Het zangcafe kun je het best omschrijven als een open podium in een ontspannen omgeving. Er is een bar, en staan stoelen en staantafels, je mag zingen maar je hoeft niet en mag ook gewoon alleen luisteren en genieten van de optredens. Het hoeft niet perfect, je mag het als oefening gebruiken, of als allereerste optreden. 

 

Hieronder hoe we het uitleggen in ons persbericht:

 

 

Iedereen die houdt van zingen is welkom om te zingen of om te luisteren. Het wordt wederom georganiseerd door de zangdocenten van het Houtens Muziekcollectief  Ri-Jean Mertens, Emily van Orsouw , Angelique Smith en Sharon Doorson. Alle stijlen kunnen weer aan bod komen: Pop, musical, singer-songwriter, jazz, rock, Klassiek Latin etc. Het Open Podium is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden. 

 

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de begeleiding van je zang: Je kunt zingen met een karaokeband. Talloze nummers zijn hierbij beschikbaar. Of je laat je begeleiden op de piano. Je kunt zelf hiervoor bladmuziek meenemen of je neemt de melodie mét akkoordenschema mee in jouw toonsoort. Er is ook een zangmap aanwezig waaruit je nummers kunt kiezen. Uiteraard kun je ook jezelf begeleiden op piano of gitaar. Of je neemt je eigen begeleider mee!

 

Wanneer je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven. Ook mensen met interesse voor klassieke zang zijn van harte uitgenodigd om te komen luisteren en eventueel hun zangkunsten te laten horen. 

 

Dus inwoners van Houten en omgeving: Komt allen voor een heerlijke ontspannen avond vol zangplezier. Behalve lekker zingen en luisteren is het een verrassende en unieke avond vanwege de diversiteit in muziekstijlen die voorbij komen.

 

 

Entree: 4 euro, onder de 17 jaar 2 euro.

Locatie: Studio Stage Lange Schaft 36D, Houten. Ingang aan de Kromme Schaft.

 

Ik hoop je snel te horen, op het zangcafe!

bottom of page